Právě se nacházíte:

Mělnické farmářské trhy

Od 2. 7. 2011 jsou Mělnické farmářské trhy přestěhovány z náměstí Míru na parkoviště nad Vrázovou vyhlídkou v ulici Jaroslava Seiferta. Již při organizování prvních Mělnických farmářských trhů jsme si uvědomovali, že v období revitalizace náměstí Míru bude nutné přesunout trhy do jiné lokality. Jen díky podpoře města Mělníka se nám na náměstí podařilo setrvat až doposud.

V červnu nastal čas rozhodnout se pro náhradní místo, kde bude možné farmářské trhy provozovat. Po konzultaci s příslušnými odbory MÚ Mělník a  Městskou policií Mělník vyšlo jako optimální místo parkoviště v ulici Jaroslava Seiferta, tam Mělnické farmářské trhy už setrvají. Ze všech nabízených lokalit umožňuje toto místo nejlepší přístup jak prodejcům, tak i návštěvníkům trhů. Dalším podstatným faktorem, který nás ovlivnil při volbě lokality, byla snaha zachovat ve středu města, omezeného revitalizací, co nejvyšší počet parkovacích míst.

Díky tomuto rozhodnutí je možné realizovat farmářské trhy v těsném dosahu centra města, a současně je propojit s nově připravovaným projektem letního volnočasového a informačního centra „Park Vrázovka“. Toto centrum vznikne na zeleném prostranství podél Seifertovy ulice. Trhy tak získají další rozměr - nabídnou návštěvníkům možnost posezení a odpočinku v jedné z nejatraktivnějších lokalit města Mělníka. Doufáme proto, že tuto dočasnou změnu přijmete kladně a že se v příštím kalendářním roce znovu setkáme na nově zrekonstruovaném náměstí Míru.

Další informace naleznete na našich internetových stránkách www.melnickefarmarsketrhy.cz .